Przejdź do głównej treści

Jak dezaktywować swoje konto

Ten przewodnik pokazuje, jak dezaktywować swoje konto Cryptohopper.

Wymagania wstępne​

Kroki​

  1. Zaloguj się do swojego konta Cryptohopper.
  2. Kliknij przycisk profilu w prawym górnym rogu.
  3. Kliknij "Moje konto".
  4. Kliknij "Profil użytkownika".
  5. Kliknij "Ustawienia".
  6. Kliknij "Dezaktywuj konto".
  7. Kliknij "Dezaktywuj".

Dezaktywuj konto

Ważne informacje​

Kiedy dezaktywujesz swoje konto, wszystkie korzyści z Programu Lojalnościowego Cryptohopper oraz ustawienia twojego bota zostaną usunięte — w tym twoje saldo Cryptohopper, utworzone strategie i więcej. Twoje dane są przechowywane przez 30 dni. Jeśli nie zalogujesz się w tym okresie, twoje konto zostanie trwale usunięte.

Czy ten artykuł był pomocny?

Na tej stronie

Potrzebujesz pomocy?

Nie możesz znaleźć odpowiedzi na swoje pytanie?Sprawdź FAQSkontaktuj się ze wsparciem