Spring naar hoofdinhoud

Hoe je je account deactiveert

Deze gids laat je zien hoe je jouw Cryptohopper-account deactiveert.

Vereisten

Stappen

  1. Log in op jouw Cryptohopper-account.
  2. Klik op de profielknop in de rechterbovenhoek.
  3. Klik op "Mijn account".
  4. Klik op "Gebruikersprofiel".
  5. Klik op "Instellingen".
  6. Klik op "Account deactiveren".
  7. Klik op "Deactiveren".

Account deactiveren

Belangrijke informatie

Wanneer je jouw account deactiveert, worden alle voordelen van Cryptohopper's Loyaliteitsprogramma en jouw botinstellingen verwijderd — inclusief jouw Cryptohopper-saldo, gemaakte strategieën en meer. Jouw gegevens worden 30 dagen bewaard. Als je niet binnen die periode inlogt, wordt jouw account permanent verwijderd.

Was dit artikel nuttig?

Op deze pagina

Hulp nodig?

Kun je het antwoord op je vraag niet vinden?Bekijk F.A.Q.Neem contact op met ondersteuning