Przejdź do głównej treści

Jak dezaktywować swoje konto w aplikacji

Ten przewodnik pokazuje, jak dezaktywować swoje konto Cryptohopper za pomocą aplikacji iOS.

Wymagania wstępne

Kroki

  1. Uruchom aplikację i zaloguj się.
  2. Kliknij "Więcej" na dole ekranu.
  3. Kliknij "Usuń konto".
  4. Kliknij "Usuń".

Ważne informacje

Kiedy dezaktywujesz swoje konto, wszystkie korzyści z Programu lojalnościowego Cryptohopper oraz ustawienia twojego bota zostaną usunięte — w tym saldo Cryptohopper, utworzone strategie i więcej. Twoje dane są przechowywane przez 30 dni. Jeśli nie zalogujesz się w tym okresie, twoje konto zostanie trwale usunięte.

Czy ten artykuł był pomocny?

Na tej stronie

Potrzebujesz pomocy?

Nie możesz znaleźć odpowiedzi na swoje pytanie?Sprawdź FAQSkontaktuj się ze wsparciem