Spring naar hoofdinhoud

Hoe je jouw account in de app kunt deactiveren

Deze handleiding laat je zien hoe je jouw Cryptohopper-account kunt deactiveren met de iOS-app.

Vereisten

Stappen

  1. Start de app en log in.
  2. Tik op "Meer" onderaan het scherm.
  3. Tik op "Account verwijderen".
  4. Tik op "Verwijderen".

Belangrijke informatie

Wanneer je jouw account deactiveert, worden alle voordelen van het Loyaliteitsprogramma van Cryptohopper en jouw botinstellingen verwijderd — inclusief jouw Cryptohopper-balans, gemaakte strategieën en meer. Jouw gegevens worden 30 dagen bewaard. Als je binnen die periode niet inlogt, wordt jouw account permanent verwijderd.

Was dit artikel nuttig?

Op deze pagina

Hulp nodig?

Kun je het antwoord op je vraag niet vinden?Bekijk F.A.Q.Neem contact op met ondersteuning