Przejdź do głównej treści

Jakie są ustawienia dla automatycznej synchronizacji

Wyjaśnienie każdego ustawienia w menu automatycznej synchronizacji.

Ustawienia automatycznej synchronizacji

Automatyczna synchronizacja Przełącz przełącznik, aby włączyć automatyczną synchronizację. Gdy jest aktywna, twój bot automatycznie synchronizuje wszystkie otwarte pozycje na giełdzie, którymi obecnie nie zarządza.

ostrzeżenie

Zachowaj ostrożność, jeśli na tym samym koncie giełdy działa wiele botów — automatyczna synchronizacja może powodować konflikty i nieoczekiwane zachowania.

Wszystkie dozwolone monety Gdy jest włączone, bot automatycznie synchronizuje pozycje dla wszystkich walut wybranych w twojej konfiguracji podstawowej.

Wybrane monety Wybierz konkretne waluty do automatycznej synchronizacji. Tylko pozycje dla wybranych walut będą synchronizowane.

Czy ten artykuł był pomocny?

Na tej stronie

Potrzebujesz pomocy?

Nie możesz znaleźć odpowiedzi na swoje pytanie?Sprawdź FAQSkontaktuj się ze wsparciem